Wouter Vandenhaute greep naast RSCA, maar stapt nu tóch in het voetbal

Wouter Vandenhaute greep naast RSCA, maar stapt nu tóch in het voetbal
Vrijdag 04 mei 2018 - 17:53   I  

Wouter Vandenhaute hoopte enkele maanden nog met RSC Anderlecht aan de haal te gaan, maar Marc Coucke was hem uiteindelijk te snel af. De mediaman is al zijn hele leven lang supporter van paars-wit en vond het dan ook jammer dat hij zijn favoriete club niet kon kopen. Nu Vandenhaute hersteld is van de tik die hij kreeg, stapt hij alsnog in de voetbalwereld.

Het Nieuwsblad meldt dat Vandenhaute, samen met begeleider Peter Smeets een bureau opricht voor het begeleiden van voetballers. "Samen met Peter Smeets, begeleider van enkele Rode Duivels, en Bob Claes, gewezen CEO van Standard onder Roland Duchâtelet, richt hij een bureau op voor het begeleiden van voetballers", weet de krant.

"Het project krijgt de naam ‘Let’s Play’ en hoopt een 360°- begeleiding aan topsporters aan te kunnen bieden. Het nieuwe bedrijf zal zijn eerste stappen in het voetbal zetten, en wil in een latere fase ook andere sporters begeleiden", voegt Het Nieuwsblad er nog aan toe.

Vandenhaute zal het project vanop de achtergrond steunen. Hij blijft voorzitter van de Raad van bestuur van De Vijver Media (Woestijnvis en VIER, nvdr.) en bezieler van Flanders Classics.

"Ik heb Peter leren kennen als begeleider van de jonge Romelu Lukaku en ben onder de indruk geraakt van zijn passie voor spelers”, aldus Vandenhaute. “Peter droomde al langer van een eigen project en ik heb hem in de voorbije tijd geholpen om dit mee vorm te geven. Peter heb ik ook in contact gebracht met Bob Claes: Bob is net als Peter een voetbaldier en heeft op jonge leeftijd al mooie dingen laten zien in het voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat Bob en Peter een complementair duo zullen vormen. Zij gaan Let’s Play samen leiden, ik ga hen vanop de achtergrond voluit steunen."

Poll: Had jij dit verwacht?

TAGS  I  Vandenhaute  I   Anderlecht  I   Coucke

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024