'Real Madrid geeft 200 miljoen uit en haalt topper van... Barcelona'

'Real Madrid geeft 200 miljoen uit en haalt topper van... Barcelona'
Vrijdag 04 mei 2018 - 20:29   I  

Real Madrid staat voor het derde jaar op rij in de Champions Leaguefinale. Om voor continuïteit -en nog meer grote prijzen- te zorgen, is het bestuur van de Spaanse topclub nu al op zoek naar wereldsterren om aan de huidige ploeg toe te voegen. En het mag wat kosten...

Don Balon weet dat voorzitter Florentino Perez komende zomer 200 miljoen euro wil spenderen. Veel nieuwe spelers wil Perez niet. Hij zou zijn pijlen richten op drie grote namen. In doel moet David De Gea (Manchester United) de langverwachte opvolger van Iker Casillas worden. Real zou 80 miljoen euro veil hebben voor de topdoelman.

Verder wil Perez ook een uiterst gevoelige transfer realiseren. Zo zou Real Madrid van plan zijn om een bod uit te brengen op Barça-speler Samuel Umtiti. In diens contract staat een afkoopclausule van 60 miljoen euro en Real zou bereid zijn om dat bedrag op tafel te leggen. Umtiti zou in de defensie de nieuwe partner van Sergio Ramos moeten worden.

De laatste topper die Perez naar Santiago Bernabéu wil lokken, luistert naar de naam Miralem Pjanic. De middenvelder is een vaste waarde bij Juventus, maar zou vanaf volgend seizoen Toni Kroos en Luka Modric van de nodige concurrentie moeten voorzien. Ook voor de Bosniër zou Real 60 miljoen euro over hebben.

Poll: Kan Real Madrid al deze spelers halen?

TAGS  I  Pjanic  I   Real Madrid  I   Juventus  I   Umtiti  I   Barcelona  I   De Gea  I   Manchester United

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022