Izquierdo en Ryan spelen ook volgend seizoen nog in de Premier League

Vrijdag 04 mei 2018 - 22:55   I

Vanavond stond met Brighton & Hove-Manchester United een leuke affiche op het programma. Bij winst deed United een gouden zaak met het oog op plek 2, terwijl de ploeg van Mat Ryan en Izquierdo bij winst zeker was van het behoud.

De eerste helft was eerder saai. Nog geen Lukaku bij United, die revalideert nog steeds in Antwerpen. Fellaini mocht wel beginnen en hij scoorde ook. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Zo gingen we rusten met 0-0.

In de tweede helft zette José Izquierdo, die een opvallende wedstrijd speelde, zich door op links. Hij kreeg de bal nog voor en daar stond Pascal Gross die met behulp van de doellijntechnologie de thuisploeg op voorsprong kon koppen. Nadien kwam United niet meer terug, waardoor ze een grote kans laten liggen. Brighton mag zich opmaken voor een nieuw seizoen in de Premier League.

Poll: Wordt United tweede?