Lukaku haalt keihard uit: "Nog steeds kwaad op Anderlecht"

Lukaku haalt keihard uit:
Vrijdag 04 mei 2018 - 23:05   I  

Geert De Vlieger wist Romelu Lukaku te strikken voor Hoogvliegers en daarin keken ze samen terug op zijn avontuur bij Anderlecht. De club zit nog steeds in zijn hart en hij is ook erg dankbaar voor de kansen die hij destijds kreeg. Toch blijft hij nog met een zuur gevoel achter.

Toen Lukaku vertrok naar Chelsea kwam Jordan, zijn broer, net piepen bij de A-kern. Hij heeft dan ook het gevoel dat hij zijn broer in de steek liet, maar ook de manier waarop Anderlecht met zijn jongere broer omging heeft een zure nasmaak achtergelaten.

"Toen ik naar Chelsea vertrok, dat was een moeilijk moment. Mijn broer kwam ook net bij de A-kern en tot op de dag van vandaag heb ik het gevoel dat ik hem in de steek heb gelaten. Ik ben nog kwaad op sommige mensen in Anderlecht, voor de manier waarop ze met hem zijn omgegaan. Ik weet nog hoe ze deden toen ik er nog was, dan waren ze 'cool' met Jordan. Mijn broer heeft geen filter, dus ik hem kunnen helpen", aldus Lukaku.

Moeilijk afscheid

Ook het afscheid met zijn familie viel hem zwaar. "Ik vroeg mijn mama of ze blij was, maar die zei niks. Jordan is niet eens dag komen zeggen. Ik ben toen vertrokken, want de Premier League was mijn droom. En dat was het dan", besloot Lukaku.

Poll: Kan Jordan Lukaku het niveau van de Premier League aan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Lukaku

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022