‘Vanhaezebrouck dropt verrassing in de basis tegen Club Brugge’

‘Vanhaezebrouck dropt verrassing in de basis tegen Club Brugge’
Zaterdag 05 mei 2018 - 07:25   I  

Morgen staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Als Club Brugge wint is het zo goed als zeker kampioen en als Anderlecht de drie punten pakt ligt het kampioenschap mogelijk weer helemaal open. Bij Anderlecht kampen heel wat spelers met blessures en eerder werd ook al bekend dat de topper ook voor de terugkerende Onyekuru te vroeg komt.

Door schorsing zal Kenny Saief ook niet inzetbaar zijn voor Hein Vanhaezebrouck en de Anderlecht-coach hoopte op de Nigeriaanse Onyekuru. De van Everton-geleende aanvaller speelde een uur mee met de reserves van Anderlecht maar kende een terugval deze week. Daardoor zal Vanhaezebrouck uit noodzaak Massimo Bruno verrassend in de basis zetten tegen Club, laat Het Nieuwsblad weten.

Doordat Chipciu en Obradovic ook aan de kant staan met een blessure zal Massimo Bruno zijn kunsten kunnen tonen op links. Aanvaller Teodorczyk zal waarschijnlijk ook starten en Het Nieuwsblad meldt dat de Serviër Markovic de voorkeur zal krijgen op de Japanner Morioka.

Poll: Hoort Massimo Bruno in de basis tegen Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024