Suaréz bevestigt topaankoop Barça: “Hij wil hier prijzen winnen”

Suaréz bevestigt topaankoop Barça: “Hij wil hier prijzen winnen”
Zaterdag 05 mei 2018 - 09:04   I  

FC Barcelona is druk bezig met volgend seizoen. De Catalaanse club is al zeker van het kampioenschap in de Priméra Division en wil volgend seizoen weer meedoen voor de eindwinst in de Champions League. Antoine Griezmann staat al een tijdje op de verlanglijst van Barcelona en nu ziet het er naar uit dat de Fransman ook daadwerkelijk naar Barça zal trekken.

“Het zorgt voor een trots gevoel dat Barcelona spelers met kwaliteit zoals Griezmann haalt. Net als toen Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé werden aangetrokken… Het zijn voetballers met ontzettend veel kwaliteit. Griezmann speelt al heel veel jaar op een hoog niveau en geeft nooit op. Hij leidt de aanval van Atlético en dat is fundamenteel. Hier is hij in ieder geval welkom”, laat aanvaller Luis Suárez weten aan Radio Rincon.

Griezmann komt niet om iemand zijn plek in te pikken. Hij komt hierheen met de ambitie om prijzen te winnen met de beste club ter wereld”, aldus de goaltjesdief van Barcelona. Griezmann heeft nog een contract tot 2022 en de afkoopsom bedraagt momenteel 200 miljoen euro. Na 1 juli is dit echter nog ‘maar’ de helft. De Franse international is dit seizoen goed op schot voor Atlético Madrid. De 27-jarige aanvaller is in totaal al goed voor 27 doelpunten.

Poll: Griezmann is een goede aanwinst voor Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I   Suarez  I   Griezmann

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024