‘Volgende transfer van 10 miljoen staat voor de deur bij Anderlecht’

‘Volgende transfer van 10 miljoen staat voor de deur bij Anderlecht’
Zaterdag 05 mei 2018 - 11:04   I  

Marc Coucke en Luc Devroe zijn volop bezig met het project Anderlecht. Na het uitdelen van contracten bij elf jeugdspelers is het druk bezig om talent als Saelemaekers ook langer bij de club te houden. Komende zomer kunnen de supporters zich ook alvast warm maken voor enkele toptransfers.

Het Nieuwsblad meldt dat de kern tegen 18 juni al bijna kaar moet zijn. “Zoals Georges Leekens zou zeggen: toch voor 90 procent”, laat Devroe al lachend weten. Ook over het aan-en verkoopbeleid geeft Devroe meer uitleg. “Dat betekent dat we tegen dan ook al jongens zullen verkopen, want je kunt niet met 40 spelers beginnen. Maar de basis zal er staan.”

10 miljoen transfer

Of Anderlecht komende transferperiode weer met grof geld gaat smijten behoort zeker tot de mogelijkheden. “Of ik ook transfers van 10 miljoen zal doen? Waarom niet. Als je die spelers dan twee jaar later voor 60 miljoen kunt verkopen. Maar natuurlijk is er bij elke transfer een risicofactor. Of het nu een aanwinst van 200.000 euro of 10 miljoen is: je hebt geen garanties. Ik moet die risicofactor zo veel mogelijk beperken”, aldus Devroe tegenover het Nieuwsblad.

TAGS  I  Anderlecht  I   Devroe

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024