Broos haalt uit naar Devroe en Coucke: "Zo sterft Oostende"

Broos haalt uit naar Devroe en Coucke:
Zaterdag 05 mei 2018 - 12:44   I   door Redactie

Hugo Broos is niet mals voor het beleid van KV Oostende. De sportief directeur van KVO heeft het dan over zijn voorgangers Luc Devroe en Marc Coucke. Broos gaat het helemaal anders aanpakken.

"Er zitten lonen bij van jongens die op termijn onmogelijk houdbaar zijn - als we dié salarissen nog een paar jaar blijven uitbetalen, sterft deze club gewoon", aldus Broos in Het Laatste Nieuws.

"We willen absoluut af van het etiket 'topclub in wording'. KVO moet een degelijke eersteklasser zijn die af en toe meedoet in play-off 1. Gert is zo, ik ben zo - wij houden van discipline en solidariteit. Hier was een sfeertje gegroeid van 'Olé olé', en na elke match party, en op den duur was dat overgeslagen op de hele club. We willen op een andere manier te werk gaan."

"Kijk, zolang ik in Oostende ben, gaan wij geen transfers genre Lombaerts meer doen", vervolgt Broos. "En dat heeft niet eens te maken met de kwaliteiten van Nicolas - ik vind niet dat hij is komen uitbollen. Maar dat soort spelers, 32 jaar en een ganse carrière achter de rug, die hebben geen toekomst meer voor een club als deze."

Poll: Steun jij Broos in zijn nieuwe beleid?

TAGS  I  Broos  I  Coucke  I  Devroe  I  KV Oostende

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024