'Messi diep teleurgesteld door deze beslissing van Barcelona'

'Messi diep teleurgesteld door deze beslissing van Barcelona'
Zaterdag 05 mei 2018 - 14:54   I  

FC Barcelona stevent in Spanje af op de landstitel, maar in de Champions League werden de kwartfinales opnieuw het eindstation voor de Catalaanse grootmacht. Volgend seizoen moet het beter en vedette Lionel Messi weet al precies op welke positie Barcelona versterking nodig heeft.

Zo is de Argentijn van mening dat Barcelona met het oog op volgend seizoen nood heeft aan een nieuwe rechtsachter. Zomeraankoop Nelson Semedo voldoet niet aan de verwachtingen en Sergio Roberto is van nature een centrale middenvelder een geen vleugelverdediger.

Don Balon weet dat Messi daarom aan het bestuur van Barcelona gevraagd heeft om Joshua Kimmich weg te halen bij Bayern München. De Duitser werd omgevormd tot rechtsback en doet het uitstekend op die positie. Kimmich zou 50 miljoen euro moeten kosten, maar volgens Messi is hij dat zeker waard.

Geen prioriteit

Maar Messi ving nu bot, want bij Barcelona hebben ze andere prioriteiten. De Catalanen zouden hun pijlen richten op Antoine Griezmann en een centrale middenvelder. Daarvoor willen ze ook heel wat geld op tafel leggen. Enkel als er dan nog geld over is wordt een transfer van Kimmich bespreekbaar.

Poll: Moet Barcelona van Kimmich een prioriteit maken?

TAGS  I  Barcelona  I   Messi  I   Bayern München  I   Kimmich

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023