'Antwerp haalt verschroeiend uit op de transfermarkt'

'Antwerp haalt verschroeiend uit op de transfermarkt'
Zaterdag 05 mei 2018 - 15:19   I  

Antwerp en play-off 2, dat is geen geslaagd huwelijk. Bölöni trekt hem eigenlijk niets aan van die nacompetitie en is dan ook nu al bezig met de voorbereidingen van het volgende seizoen. Dan doet Antwerp alweer een gooi naar play-off 1.

Bölöni heeft heel wat jonge jongens een kans gegeven om zich te bewijzen in play-off 2. Voor de coach van Antwerp was dit ideaal om te zien welk vlees hij in de kuip heeft. Maar dat viel naar eigen zeggen toch wel wat tegen, want veel van hen moeten we niet meteen aan de aftrap verwachten volgend seizoen.

“Wat ik geleerd heb? Dat we geen supertalent in huis hebben dat nu al klaar is om ons te verrassen als basisspeler. Sommigen hebben nog wat tijd en werk nodig om zich verder te ontplooien. Maar drie à vier van hen hebben wel de capaciteiten om ooit de stap naar de A-kern te zetten", aldus Bölöni in Gazet van Antwerpen.

Spelers halen

Dus zit er voor Antwerp niets anders op dan net zoals vorige zomer opnieuw fors te investeren in spelers binnenkort. "Daar is al een beetje over gepraat”, zegt Bölöni. “Niet over spelers die weg móéten, maar wel dat het een goede zaak zou zijn als we ons zouden versterken. Dit seizoen hebben we een basis gelegd. Volgend seizoen gaan we daarop verder proberen bouwen. We willen de volgende stap zetten. Maar om dat te kunnen doen, gaan we talent nodig hebben.”

 

Poll: Speelt Antwerp volgend seizoen wel play-off 1?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024