Anderlecht vindt opvolger Sels: "Wil eerste doelman worden van Anderlecht"

Anderlecht vindt opvolger Sels:
Zaterdag 05 mei 2018 - 15:37   I  

Matz Sels speelde een sterk seizoen en in Anderlecht zien ze de doelman dan ook graag blijven. Devroe doet er momenteel alles aan om zowel Newcastle als de doelman te overtuigen, maar hij houdt er wel rekening mee dat een definitieve transfer er niet van zal komen.

Het ideale scenario lijkt alvast gekend. Sels nog minstens één seizoen houden met Boeckx als tweede doelman. Zoals dit seizoen eigenlijk het geval was, tot Boeckx uitviel met een blessure. Als Sels niet blijft zal Anderlecht de transfermarkt wel moeten afschuimen voor een nieuwe doelman. Van Crombrugge wordt al genoemd.

Wie het zeker niet wordt is Davy Roef. De jonge doelman koos ervoor om nog een seizoen bij Waasland-Beveren te spelen. Al kon hij ook terug naar Anderlecht. "Dit is de beste oplossing voor beide partijen. Een terugkeer was geen optie. De kans dat ik volgend seizoen eerste doelman zou zijn was klein. Nu kan ik bij W-Beveren mijn kwaliteiten aanscherpen en mijn minpunten wegwerken", aldus Roef in Gazet van Antwerpen.

"Wil eerste doelman worden bij Anderlecht"

Toch geeft Roef zijn toekomst als eerste doelman nog niet op. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik geen eerste doelman wil worden van Anderlecht. Ik speelde daar sinds mijn twaalfde. Dus als de kans zich ooit zal aandienen zal ik daar zeker over nadenken, maar nu primeert het volgende seizoen", aldus Roef.

Volgend seizoen wordt Roef dus al zeker niet de opvolger van Sels, maar het seizoen nadien kan dat wel een optie zijn. Veel zal afhangen van wat Sels volgend seizoen zal doen en wie Anderlecht komend seizoen zal halen als zijn vervanger.

Poll: Wordt Roef ooit eerste doelman van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Waasland-Beveren  I   Roef

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024