Broos ziet erg belangrijk verschil tussen fans van Club en Anderlecht

Broos ziet erg belangrijk verschil tussen fans van Club en Anderlecht
Zaterdag 05 mei 2018 - 17:35   I  

Morgen staat dé topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. Club heeft een ijzersterke thuisreputatie en is niet van plan zich gewonnen te geven. Voor Anderlecht is het dan weer de wedstrijd van de laatste kans en die moeten ze winnen om kampioen te worden.

Die sterke thuireputatie heeft Club te danken aan de trouwe aanhang. Het publiek gaat telkens vol achter de eigen ploeg staan, waardoor Club ook vol adrenaline kan blijven gaan in het eigen stadion. Hugo Broos, trainer geweest bij beide ploegen, ziet daarin een groot verschil. Club-fans zijn namelijk al tevreden als een speler zijn best doen, terwijl ze in Anderlecht meer moeten presteren. Dat ziet ook Degryse.

Broos: "In Brugge, als je je best doet, krijg je van de supporters respect."

Degryse: "Je best doen? In Anderlecht is dat niet genoeg", aldus beide heren in Het Laatste Nieuws.

Zwakke Morioka

Dat dat een invloed heeft op de spelers bewijst Degryse met het voorbeeld van Morioka. "Het schoonste voorbeeld is toch Morioka? Ik vond hem een goeie transfer in januari. Maar dan ineens mist hij tegen Gent alleen voor de keeper, en voor je het weet, staat zo'n voetballer in Anderlecht plots voor een psychologische muur. Anderlecht is toch anders dan de rest, hé?"

Poll: Zijn de fans van Club positiever dan die van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Degryse  I   Broos

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024