Vertrekt sterkhouder van Oostende opeens? "Ik voel me klaar voor het buitenland"

Vertrekt sterkhouder van Oostende opeens?
Dinsdag 20 december 2016 - 10:33   I  

KV Oostende is aan een uitstekend seizoen bezig in de Jupiler Pro League. De keerzijde van de medaille is echter dat spelers ook meer belangstelling opwekken.

Kapitein Sébastien Siani is er al bijna 30, maar hij lijkt nog steeds beter te worden. Hij speelt al sinds 2013 voor de club en is de sterkhouder op het middenveld. De Kameroener werd destijds nog naar België gehaald door Anderlecht. "Ik blijf voortwerken. Dat ik me bij de nationale ploeg met spelers van een bepaald niveau kan meten, is verrijkend. Het gaf mij de goesting en de kracht om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik voel mij klaar voor het buitenland, mocht er een aanbieding komen waarvan iedere betrokken partij beter wordt", vertelt Siani in Sport/Voetbalmagazine.

Bovendien wil Siani gaan studeren. "Blijf ik bij Oostende, dan begin ik daar volgend jaar al mee. Na mijn carrière wil ik een eigen bedrijf, misschien wel in immobiliën. Daarom wil ik management en marketing gaan studeren. We zullen zien. Nu zet ik in op een goeie Afrika Cup met Kameroen en op een goed seizoeneinde met KVO."

TAGS  I  KV Oostende  I   Sébastien Siani

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024