Messi of Ronaldo? "Hij is de meester van de Clásico"

Messi of Ronaldo?
Zaterdag 05 mei 2018 - 18:18   I  

De Clásico tussen Barcelona en Real Madrid is altijd genieten voor de voetbalfans. Barcelona mag dan wel al zeker zijn van de titel, de wedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid is bijna een competitie op zich. En uiteraard wordt het weer een duel tussen Ronaldo en Messi.

Het zijn wellicht de twee beste voetballers van de laatste tien jaar en ze stonden ook al erg vaak tegenover elkaar. Morgen zelfs al voor de dertigste keer en voor Het Laatste Nieuws was dat een uitgelezen kans om beide heren eens te vergelijken in de Clásico. 

Telkens wanneer Real won op verplaatsing tegen het Barça van Messi, stond Ronaldo op het scorebord. De raad voor Real lijkt dus simpel voor zondag: zorg dat Ronaldo scoort. In Camp Nou lukte Messi daarentegen 'slechts' 5 goals en 5 assists. Ook voor de Argentijn lukte het op verplaatsing beter, want in Bernabéu kon Leo al 14 keer scoren. In totaal komt Messi er met 14 zeges tegen 8, 19 goals tegen 17 en 11 assists tegen 1 (!) bovendien duidelijk als winnaar uit in het Clásico-duel met Cristiano Ronaldo

Poll: Komt Messi ook morgen weer als winnaar uit de bus?

TAGS  I  Real Madrid  I   Bayern München  I   Messi  I   Ronaldo

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023