'Preud'homme en Sa Pinto gaan samenwerken bij Standard'

'Preud'homme en Sa Pinto gaan samenwerken bij Standard'
Zondag 06 mei 2018 - 07:36   I  

Michel Preud'homme gaf eerder deze week aan dat hij open staat voor een terugkeer naar Standard. Het heeft er dan ook alles van weg dat de gewezen succestrainer van Club Brugge volgend seizoen Ricardo Sa Pinto zal opvolgen als T1. Of loopt het toch nog anders?

Volgens analist Aimé Anthuenis is het immers niet uitgesloten dat Preud'homme en Sa Pinto gaan samenwerken op Sclessin. “De afgelopen dagen waren in Luik de schijnwerpers volop op het trainersvraagstuk gericht. Blijft Sa Pinto nog een jaar? Of komt Preud’homme? Veel hangt af van wat het bestuur van Standard wil."

"Kiest men voor een coach naar Engels model? Een coach verantwoordelijk voor de transfers, financieel beleid en jeugdwerking: dan is Preud’homme de ideale keuze. Wie weet werkt Sa Pinto straks als veldtrainer onder Michel Preud’homme", merkt Anthuenis op.

De ex-bondscoach wil ook nog even benadrukken dat hij onder de indruk is van de huidige Standard-trainer: "Toch één opmerking: met bekerwinst en een Europees ticket deed Sa Pinto een prima job!”

Poll: Zouden Preud'homme en Sa Pinto kunnen samenwerken?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge  I   Anthuenis

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022