Er is Gilles De Bilde iets opgevallen aan Anderlecht én Club Brugge

Er is Gilles De Bilde iets opgevallen aan Anderlecht én Club Brugge
Zondag 06 mei 2018 - 08:30   I  

Zondagnamiddag staat dé kraker van het weekend op het programma: Club Brugge-Anderlecht. Blauw-zwart, nog steeds de trotse leider, kan mits een overwinning een belangrijke stap richting een nieuwe landstitel zetten. Gewezen Anderlecht-speler Gilles De Bilde denkt ook dat Club het ook tegen paars-wit niet zal laten liggen.

Het is De Bilde immers opgevallen dat zijn ex-club momenteel niet sterk genoeg lijkt om iets te forceren in het Jan Breydelstadion. "De kansen van Anderlecht in Brugge zijn miniem. Er bestaat altijd wel eens kans dat ze er iéts kunnen rapen, maar ik heb de indruk dat het op dit moment quasi onmogelijk is", klinkt het in La Capitale.

"Club Brugge is duidelijk favoriet. Al zijn ze wel minder scherp tijdens de play-offs dan tijdens de reguliere competitie", is De Bilde ook opgevallen. "Ze pakten slechts 8 op 18 en hebben het zichzelf nogal moeilijk gemaakt. Tegen Anderlecht kunnen ze wel een grote stap richting titel zetten. Én ze zijn zich ervan bewust dat ze op hun twaalfde man kunnen rekenen."

Poll: Wat wordt het straks?

TAGS  I  De Bilde  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024