Deze speler keert volgend seizoen (mogelijk) terug bij Club Brugge

Deze speler keert volgend seizoen (mogelijk) terug bij Club Brugge
Zondag 06 mei 2018 - 09:20   I  

Momenteel ligt de focus op het binnenhalen van de vijftiende landstitel ooit, maar achter de schermen maakt Club Brugge ook al werk van volgend seizoen. Zo is het niet uitgesloten dat Riley McGree tijdens de volgende voetbaljaargang een nieuwe kans krijgt bij blauw-zwart.

Club Brugge verhuurt McGree tot het einde van het seizoen aan Newcastle Jets in zijn vaderland Australië. Daar groeide de nog steeds maar 19-jarige middenvelder al snel uit tot een basisspeler. Sinds de jaarwisseling verscheen McGree negen keer aan de aftrap en scoorde hij vijf keer.

Over een terugkeer naar Club wil McGree evenwel nog niet te veel praten. "Dat is iets waar ik het momenteel liever niet over wil hebben. De komende weken zullen wel voor duidelijkheid zorgen", hield McGree zich op de vlakte.

De kans is reëel dat de middenvelder zich tijdens de voorbereiding op volgend seizoen mag proberen te bewijzen aan Ivan Leko en zijn technische staf en dat Club Brugge dan een oordeel zal vellen. "Ik ben gegroeid, zowel op als naast het veld. Het was geweldig om bij Newcastle Jets te zijn. Ik onthou enkel en alleen positieve zaken en weet zeker dat ik hier beter ben geworden", aldus McGree nog.

Poll: Moet McGree volgend seizoen een kans krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   McGree  I   Newcastle Jets

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024