'Carrière van Charly Musonda bereikt nieuw dieptepunt'

'Carrière van Charly Musonda bereikt nieuw dieptepunt'
Zondag 06 mei 2018 - 12:42   I  

Hij had er zo hard naar uitgekeken, zijn avontuur bij Celtic. Hij zou de grote ster worden van de Schotse kampioen en iedereen in Chelsea laten zien dat hij wel degelijk een basisspeler kan zijn op het hoogste niveau.

Een groot succes werd zijn uitleenbeurt niet. Vandaag zit Musonda zelfs niet eens in de kern bij de Schotse landskampioen, waardoor ook deze uitleenbeurt alweer op een regelrechte sisser dreigt af te lopen. Normaal gezien zou hij ook volgend seizoen nog uitgeleend worden aan Celtic, maar de kans dat Chelsea hem nog een seizoen laat wegkwijnen in de tribune is wel erg klein.

Kristof Terreur van Het Laatste Nieuws maakte de balans op van Musonda, die stilaan een leeftijd bereikt waarop hij zou moeten doorbreken. In oktober wordt hij 22 en in totaal heeft hij 38 wedstrijden gespeeld op het hoogste niveau waarvan dan nog eens 20 als invaller.

Wat nu?

De vraag is dan ook wat er nu met Charly Musonda moet gebeuren. Al jaren lang wordt hij bestempeld als het grootste Belgische talent, maar zijn carrière geraakt maar niet van de grond. Integendeel zelfs, dat hij nu niet eens in de selectie zit van Celtic (dat al kampioen is nota bene) is toch een nieuw dieptepunt.

Poll: Moet Musonda terugkeren naar België en zijn carrière hier een nieuw élan geven?

TAGS  I  Celtic  I   Charly Musonda  I   Chelsea

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024