Leko heeft vervanger voor Limbombe gekozen, HVH zorgt voor verrassing

Leko heeft vervanger voor Limbombe gekozen, HVH zorgt voor verrassing
Zondag 06 mei 2018 - 13:26   I  

Straks ontvangt Club Brugge Anderlecht voor de cruciale wedstrijd om de titel. Club kan voor deze ontmoeting geen beroep doen op Limbombe, die met een voetblessure een tijdje aan de kant zal staan. Leko moest dus op zoek naar een vervanger.

Een grote verrassing is het niet geworden. Krepin Diatta, die zich al enkele keren liet opmerken in play-off 1, neemt de linkerflank voor zijn rekening. Dion Cools komt op de rechterflank terecht. Voor de rest behoudt Leko het vertrouwen in zijn inmiddels vast ploeg. Wat wel opvallend is, is de terugkeer van Decarli die na lange afwezigheid terug op de bank zit. Mitrovic is er dan weer niet bij.

Bij Anderlecht staat Teo dan toch in de spits. Voor de wedstrijd had Vanhaezebrouck zijn vragen nog omtrent de mentale en fysieke paraatheid van de spits na het overlijden van zijn broer. Op de linkerflank moest de geschorste Saief vervangen worden. Markovic wordt zijn vervanger, terwijl Andy Najar een nieuwe basisplaats krijgt op rechts. Onyekuru zit op de bank.

Poll: Zal het uitvallen van Limbombe Club zuur opbreken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024