Verhaeghe insinueert complot tegen Club Brugge: "Meer aan de hand"

Verhaeghe insinueert complot tegen Club Brugge:
Zondag 06 mei 2018 - 17:52   I  

Bij Club Brugge zijn ze ziedend na de pijnlijke nederlaag tegen RSC Anderlecht. Na afloop van de topper insinueerde voorzitter Bart Verhaeghe zelfs een complot tegen zijn ploeg. "Misschien is er meer aan de hand", liet de preses van blauw-zwart zich ontvallen.

“Vandaag hebben we kunnen vaststellen dat we een probleem hebben”, aldus Verhaeghe, verwijzend naar de VAR, bij Het Laatste Nieuws. “In die mate dat het ridicuul begint te worden. Terwijl Teodorczyk niet teruggefloten werd voor buitenspel, werd dat met Diaby (die in Anderlecht zijn 1-1 zag afgekeurd na ingrijpen van de VAR wegens nipt buitenspel, nvdr.) wél gedaan. En dan is er een tweede fase, een zuivere penalty waarbij Vanaken gehaakt wordt door Gerkens, terwijl de VAR bij twee andere penaltyfases niét optreedt. Ik ga me niet eens uitspreken over juist of fout, maar dit is niet goed voor ons voetbal. Net zoals de halvering van de punten aan het einde van de reguliere competitie dat is. Dit is niet ethisch, dit is ongezond.”

"Nadat Anderlecht in Charleroi duidelijk bevoordeeld werd (het kreeg een onbestaande penalty, nvdr.) moet je vaststellen dat het hier gaat om onprofessioneel gedrag. Of er is hier meer de hand", insinueert Verhaeghe zelfs een complot tegen zijn ploeg. "Eigenlijk wil ik daar niet aan denken, maar je stelt je stilaan toch de vraag."

"De komende drie matchen zullen ons scheidsrechterskorps moeten bewijzen dat ze hun job wel degelijk aankunnen. Ik wil maar zeggen: we zijn heel ontgoocheld in ons professioneel voetbal, waarin we als club veel geld in hebben geïnvesteerd, maar waarvan we vandaag dit ridicule verhaal zien. Hopelijk vinden ze de in de laatste rechte lijn de professionaliteit en sereniteit terug. Net zoals wij dat ook zullen doen binnen de club. We staan twee punten voor, we zijn helemaal niet dood. We gaan voor de titel."

Poll: Geloof jij in een complot tegen Club Brugge?

TAGS  I  Verhaeghe  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Coucke

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024