Deschacht irriteert Club Brugge-fans: “Geef me maar eens ongelijk, hé”

Deschacht irriteert Club Brugge-fans: “Geef me maar eens ongelijk, hé”
Zondag 06 mei 2018 - 18:06   I  

Olivier Deschacht speelde zondagnamiddag zijn 600ste officiële wedstrijd in het shirt van RSC Anderlecht. Met zijn vreugdegebaren na de match haalde hij zich de woede van de Club-fans op de hals, maar toch zal de verdediger zich het duel nog lang heugen.

“Dit is de mooiste match uit mijn carrière”, stak een dolgelukkige Deschacht van wal voor de camera van Play Sports. “Ik zei vorige week nog dat die 600ste wedstrijd liever niet op het veld van Club Brugge zou spelen, maar als je zo kan winnen is het wel fantastisch.”

De interviewer wilde de sterke individuele prestatie van Deschacht bewieroken, maar zelf wilde die niet te veel over zichzelf praten. “Ik moet nu niet over mezelf beginnen, het was een collectieve prestatie. Ik ga nu niet beginnen roepen dat ik niet uit de ploeg te spelen ben, want wie weet doe ik dan volgende week niet meer mee.” (lacht)

“Die 600 wedstrijden? Iedereen weet wie ik ben, hé. Die 600 wedstrijden krijg je niet cadeau, daar heb ik hard voor gewerkt. Ik ben ambitieus, soms zelf té ambitieus. Maar geef me maar eens ongelijk, hé”, besloot Deschacht met de glimlach.

Poll: Moet Deschacht een nieuw contract krijgen?

TAGS  I  Deschacht  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024