Massale verwelkoming spelersbus krijgt serieus staartje voor Club-fans

Massale verwelkoming spelersbus krijgt serieus staartje voor Club-fans
Zondag 06 mei 2018 - 21:32   I  

Aan de fans van Club Brugge zal het vandaag niet gelegen hebben. Zij verwelkomden de spelersbus massaal en probeerden op die manier hun spelers klaar te stomen voor de overwinning. Dat feestje ging uiteindelijk niet door.

Het was een prachtig beeld, de fans die de spelersbus massaal verwelkomden. Toch gebeurde niet alles zonder slag of stoot, want iedereen wou natuurlijk zo dicht mogelijk bij de bus komen. Al gingen sommige fans daardoor wel over de schreef. Dat weet Het Laatste Nieuws.

In de meeste gevallen kropen de fans op het dak van een frietkot, verkeersborden of omheiningen, maar verschillende fans gingen wel héél ver en kropen op graven en urnemuren. Dat botste op heel wat verontwaardiging. In die mate zelfs dat de politie nu alle beschikbare beelden zal onderzoeken om te bekijken of de grafklimmers strafrechtelijk vervolgd moeten worden. 

Moeilijke opdracht

Dat wordt wel geen gemakkelijke opdracht voor de politie. De beelden die gemaakt werden van het ontvangen van de spelersbus waren erg troebel. De kans is dus reëel dat de fans er zonder kleerscheuren vanaf zullen komen.

Poll: Verdienen die fans een zware straf?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024