Klopp heeft verrassend felle kritiek op sterspeler Salah

Klopp heeft verrassend felle kritiek op sterspeler Salah
Maandag 07 mei 2018 - 12:48   I  

Afgelopen zondag verloor Jurgen Klopp met Liverpool van Chelsea. Door het verlies komen Antonio Conte en zijn manschappen tot op drie punten. De Egyptenaar Mo Salah speelde tegen zijn ex-club en probeerde tevergeefs een penalty te versieren, tot ongenoegen van trainer Klopp.

“We hebben nu twee keer tegen zijn voormalige ploeggenoten gespeeld. Tegen AS Roma was het hetzelfde, ze waren voor de wedstrijd allemaal heel vriendelijk, zeiden: ‘Hallo Mo, hoe gaat het?’ en gaven hem hier en daar een knuffel. Maar tijdens de wedstrijd… het was nu hetzelfde met Antonio Rüdiger. Ik denk dat hij zich inderdaad liet vallen, of niet?” Liet Klopp optekenen na de wedstrijd.

“Of hij wachtte op het contact. Ik weet het niet zeker, maar het is iets wat ik niet wil zien, dat is niet wat hij wil doen. Maar het is gebeurd. Met wat er zich eerder allemaal af had gespeeld, kon hij daar geen beslissing van de scheidsrechter meer meekrijgen. Dat klopt ook niet, zo gaat het altijd en daar moet je mee om zien te gaan. Hij moet het veel beter doen, dat kan hij ook en hij zal opnieuw gaan scoren. Daar is geen twijfel over mogelijk. Er was nu nergens ruimte voor. Hij kan spelen als hij geen ruimte krijgt, maar vandaag lukte dat niet. Dat is alles.”

Poll: Heeft Klopp gelijk over Mo Salah?

TAGS  I  Klopp  I   Salah  I   Liverpool

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024