‘Deze twee sterkhouders zijn kop van jut bij Club Brugge na topper’

‘Deze twee sterkhouders zijn kop van jut bij Club Brugge na topper’
Maandag 07 mei 2018 - 12:55   I  

Voor de Brugse aanhang was het een weekend om snel te vergeten, bij Anderlecht geloven ze weer in de titel. Na afloop kwam er veel kritiek op de VAR en diens beslissingen, maar ook twee spelers van Club Brugge lieten het afweten in wat de belangrijkste wedstrijd van het jaar moest zijn.

Journalist François Colin vindt dat er teveel naar de VAR wordt gekeken en te weinig in de spiegel bij Club Brugge. “De spanning is terug. Laat ons daar geen doekjes om winden. Niet alleen omdat Anderlecht na winst in de topper bij Club Brugge tot op twee punten nadert van de leider, maar omdat blauw-zwart met acht punten uit zeven wedstrijden een alles behalve indrukwekkende indruk maakt. Vooral Hans Vanaken en Ruud Vormer gaven afwezig in wat de beslissende match van het seizoen had kunnen zijn.”

Ook zou Club niet zomaar doelman Butelle moeten laten gaan. “Anderlecht won niet onverdiend. Sporting had bovendien de betere doelman en in Jan Breydel moeten ze zich stilaan toch afvragen of ze niet beter Ludovic Butelle hadden behouden. De Fransman is sinds zijn vertrek uit Brugge de onbetwiste nummer één van Angers in de Ligue 1”, laat Colin weten op witteduivel.com.

Poll: Heeft Colin gelijk over Vanaken en Vormer?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vormer  I   Vanaken

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024