Deschacht doet opmerkelijke uitspraken over Club Brugge en VAR

Deschacht doet opmerkelijke uitspraken over Club Brugge en VAR
Maandag 07 mei 2018 - 14:24   I  

Olivier Deschacht is weer helemaal terug bij Anderlecht. De routinier speelde zijn 600e wedstrijd tegen Club Brugge en na een periode bij de B-kern denkt Deschacht weer na over een contractverlenging bij paars-wit. De verdediger had ook zijn opmerkelijke mening klaar over de VAR en Club Brugge.

"Het systeem is het eerlijkste systeem dat er is. In het tennis werkt het ook zo. Het is vandaag wel jammer dat Teodorczyk scoort vanuit buitenspel. Zo wil je eigenlijk niet winnen. Dat is jammer voor Club Brugge. In hun plaats zou ik ook balen", geeft Deschacht opvallend toe tegenover Sporza.

"Maar behalve die goal denk ik dat alle beslissingen van de VAR correct waren. Het ligt ook niet 100 procent aan de VAR. Hun keeper had die bal van Teo ook gewoon moeten pakken natuurlijk. Als je alles optelt, hebben we hier verdiend gewonnen. Dat is wat telt."

De titel

Over de titelaspiraties van Anderlecht blijft Deschacht voorzichtig. “De titel? Dat woord wil ik nog niet uitspreken. Club Brugge heeft alles in eigen handen. Wij hebben nog een veel te moeilijk programma. Eerst thuis tegen Standard, ons zwarte beest, en dan naar Gent. We moeten rustig blijven. Voor de laatste match wil ik het misschien over de titel hebben?"

Poll: Heeft Olivier Deschacht gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Deschacht

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023