'De Witte en Louwagie nemen beslissing over lot van Vanderhaeghe'

'De Witte en Louwagie nemen beslissing over lot van Vanderhaeghe'
Maandag 07 mei 2018 - 16:05   I  

AA Gent is op de dool. Het begon uitstekend aan play-off 1, maar ondertussen blijft de ploeg van Yves Vanderhaeghe wel achter met een teleurstellende 1 op 15. Véél te weinig, en dat beseft ook het bestuur van Gent.

De positie van Vanderhaeghe zou door de recente resultaten zelfs ter discussie staan. Het is crisis in de Ghelamco Arena, al klinkt Gent nog strijdvaardig. "We willen toch nog alles op alles zetten om alsnog Europees voetbal te halen", klinkt het in een reactie van de club bij Sporza.

"We maken ons vooral zorgen om de gelatenheid. We willen er alles aan doen om er weer leven in te blazen", laten ze zich verder nog ontvallen bij De Buffalo's. "Het is absoluut geen optie dat we ook de laatste 3 duels verliezen. We willen alles op alles zetten om nog Europees voetbal te halen."

Volgens Sporza zal ook de positie van de trainer besproken worden. Het is dus mogelijk dat Vanderhaeghe straks alweer moet opkrassen bij Gent. "Concreet komt het erop neer dat er vandaag en de komende dagen heel wat gepraat zal worden in de Arteveldestad. Zowel met de technische staf als met de spelers. Zelfs de positie van coach Yves Vanderhaeghe wordt besproken, al wil dat nog niet meteen zeggen dat hij ook ontslagen zal worden."

Poll: Moet AA Gent doorgaan met Vanderhaeghe?

TAGS  I  AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024