Mannaert nam vlak na Club Brugge-Anderlecht opmerkelijke beslissing

Mannaert nam vlak na Club Brugge-Anderlecht opmerkelijke beslissing
Maandag 07 mei 2018 - 16:33   I  

Vóór, tijdens, maar vooral ná de topper tussen Club Brugge en Anderlecht raakten de gemoederen verhit. Zowat iedereen had het over de beslissingen van de videoref, die om het zacht uit te drukken nogal discutabel waren. Na afloop insinueerde Club-voorzitter Bart Verhaeghe zelfs een complot tegen zijn ploeg. CEO Vincent Mannaert zweeg in alle talen.

Nu ja, aanvankelijk was ook Mannaert van plan om na de topper zijn gal te spuwen over alles wat hem dwarszat. Maar uiteindelijk kwam de manager van blauw-zwart op zijn stappen terug. “CEO Vincent Mannaert bijvoorbeeld was aanvankelijk ook van plan om fors van leer te trekken, maar na een pintje in de perszaal kwam hij op zijn stappen terug”, weet Het Laatste Nieuws.

“Bart Verhaeghe spuwde die terechte onvrede in zijn rol als supporter, maar hij vergat daarbij dat hij als ondervoorzitter van de voetbalbond ook een protocollaire functie heeft. Zijn giftige vraag na afloop "Is er meer aan de hand?" is een stok geven aan de hoeders van de waarden en normen. Verhaeghe mag de integriteit van ons voetbal inderdaad niet op zo'n manier op straat gooien, maar verder dan een berisping dient hier niet gegaan”, neemt de krant het ook op voor de preses van Club Brugge.

Verhaeghe heeft al meer goeds gedaan voor het Belgische voetbal dan slecht. Hij is óók maar een mens van vlees en bloed die gisteravond zijn emoties niet onder controle hield. Er zijn verzachtende omstandigheden - Club Brugge loopt in deze play-offs op de tippen van de tenen, op zoek naar de landstitel die voor rust en vele miljoenen moet zorgen. Niet iedereen kan de storm in zijn hoofd even snel bedwingen - laten we Verhaeghe vergeven.”

Poll: Was dit een verstandige beslissing van Mannaert?

TAGS  I  Mannaert  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Verhaeghe

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022