Dramatische topper eist tol: Mannaert overweegt vertrek bij Club Brugge

Dramatische topper eist tol: Mannaert overweegt vertrek bij Club Brugge
Maandag 07 mei 2018 - 17:12   I  

Meteen na afloop van Club Brugge-Anderlecht spuwden trainer Ivan Leko en voorzitter Bart Verhaeghe hun gal. Ze waren diep ontgoocheld nadat enkele discutabele beslissingen van de videoref in hun nadeel uitdraaiden. CEO Vincent Mannaert hulde zich in stilzwijgen, maar doorbreekt nu de stilte.

"De emoties zijn er nog steeds omdat je beseft dat de fouten die gemaakt zijn door de VAR het resultaat hebben beïnvloed in de tot dusver belangrijkste match van het jaar. Dan is het logisch dat daar emoties mee gepaard gaan", steekt Mannaert van wal bij Het Nieuwsblad.

Over de uitspraken van voorzitter Bart Verhaeghe is Mannaer duidelijk. “Onze voorzitter is voorzitter van Club Brugge. Ik ben het niet eens met de mensen die zeggen dat als je ook een functie opneemt in het kader van de Voetbalbond dat je dan monddood moet worden. Hij heeft ook zijn verantwoordelijkheid. Hij heeft gesproken vanuit het hart, vanuit de emotie, net als onze coach. Ik denk dat iedereen die de beelden gezien heeft, vastgesteld heeft dat er fouten gemaakt zijn, zware fouten, die resultaatbepalend waren.”

Een goede verstaander begreep al snel dat Verhaeghe een complot tegen Club Brugge insinueerde, maar dat spreekt Mannaert nu tegen. "De vraag is of dat zo effectief is. Ik heb dat ik elk geval anders verstaan. En ik kan zeggen: mocht ik weten dat er een complot is, dan stop ik meteen met alles", klinkt het hard. "Maar ik ga mijn energie toch nog wat houden om onze kansen gaaf te houden. Donderdag hebben we een belangrijke wedstrijd waarin we er zullen staan en winnen. Noteer dat maar goed. We hebben alles nog in eigen hand", klinkt het strijdvaardig.

Poll: Geloof jij in een complot tegen Club Brugge?

TAGS  I  Mannaert  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Verhaeghe  I   Videoref

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022