Club Brugge doet duidelijke oproep na VAR-catastrofe tegen Anderlecht

Club Brugge doet duidelijke oproep na VAR-catastrofe tegen Anderlecht
Maandag 07 mei 2018 - 17:29   I  

Bij Club Brugge zijn ze nog steeds niet bekomen van de pijnlijke nederlaag in eigen huis tegen grote rivaal RSC Anderlecht. De videoref speelde een cruciale rol tijdens de kraker en bij blauw-zwart hopen ze dan ook vurig dat er actie wordt ondernomen.

"Vandaag is er niet over de VAR gepraat in de Pro League. Het is ook nog wachten op een reactie van de arbitrage. Dat is nog niet gebeurd. Ik verwacht wel dat daar deze keer wel de juiste evaluatie zal worden gemaakt. Het is jammer om vast te stellen dat dit soort fouten zich herhaalt en zo’n impact heeft op de competitie", vertelt Club Brugge-manager Vincent Mannaert bij Het Nieuwsblad.

“Kijk, bekijk de beelden: een zuivere strafschop wordt niet gefloten. Die wordt ook niet gecorrigeerd. En als je op de autosnelweg 120 mag rijden en je wordt bij 121 geflitst, dat kan. Dat is de stelling geweest van de VAR tijdens Anderlecht-Club Brugge met het buitenspel van Diaby. Dan is het verhaal van gisteren dat er aan 123 gereden werd. Dan moet er ook geflitst worden. Geen twee maten en twee gewichten", besluit Mannaert.

Poll: Moet er actie ondernomen worden tegen de scheidsrechters?

TAGS  I  Mannaert  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Verhaeghe  I   Videoref

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022