Grote zorgen om Cristiano Ronaldo

Grote zorgen om Cristiano Ronaldo
Maandag 07 mei 2018 - 20:20   I  

Real Madrid speelde zondagavond 2-2 gelijk op het veld van grote rivaal FC Barcelona. Niet slecht, maar bij 'De Koninklijke' maken ze zich wel ernstig zorgen om de uitgevallen Cristiano Ronaldo.

Bij zijn doelpunt kwam Ronaldo slecht neer na een contact met Gerard Piqué. De Portugees speelde verder, maar keerde na de rust niet terug op het veld. Hij ondervond te veel last van de enkel en wilde geen enkel risico nemen. Spaanse media melden dat ze zich bij Real ernstig zorgen maken over hun superster. De schrik dat CR7 niet fit geraakt voor de finale van de Champions League, op 26 mei, zit er toch in bij de Spaanse topclub.

Trainer Zinédine Zidane gaf alvast wat meer uitleg over de blessure van Ronaldo. "Hij voelt zich momenteel niet best, maar ik denk dat het om iets kleins gaat. Het was gewoon een verkeerde beweging. Ik kan nu nog niet zeggen hoe lang hij is uitgeschakeld. Hij zal maandag een scan ondergaan. Maar ik vermoed dat het niets ernstigs is. We maken ons geen zorgen over de finale, we zullen er allemaal bij zijn", klonk het strijdvaardig bij de oefenmeester van Real.

Poll: Zal Ronaldo fit geraken tegen de CL-finale?

TAGS  I  Zidane  I   Ronaldo  I   Real Madrid

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023