‘Praet blijft populair en kan nu ook naar de Premier League’

‘Praet blijft populair en kan nu ook naar de Premier League’
Maandag 07 mei 2018 - 22:13   I  

Dennis Praet is doorgebroken in het buitenland. Bij Anderlecht was hij al de smaakmaker maar de middenvelder wilde zich ook bewijzen buiten België, vooral met oog op de Rode Duivels. Dit seizoen is Praet één van de sterkhouders van Sampdoria. De Belg kan dan ook op veel interesse rekenen, ook uit Engeland.

In de Premier League spelen veel Rode Duivels en het is de competitie die het meest in het oog springt. Nu meldt het Italiaanse Puntosportnews dat Newcastle en Benitez gecharmeerd zijn van Praet. Newcastle United staat dit seizoen tiende in de Premier League en wil volgend seizoen vol voor Europees voetbal gaan.

Het ziet in Praet een spilfiguur om dit te realiseren. Ook namen als Juventus, Inter en Sevilla kwamen afgelopen weken voorbij en Praet zelf heeft aangegeven pas op het einde van het seizoen een beslissing te nemen omtrent zijn toekomst. Overigens zou Praet een relatief goedkoop prijskaartje van 15 miljoen euro hebben, al kan dit nog oplopen. In 33 wedstrijden dit seizoen was de spelmaker goed voor 1 doelpunt en 3 assists.

Poll: Moet Dennis Praet naar de Premier League?

TAGS  I  Praet  I   Newcastle

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024