‘Pikant: José Mourinho wil ex-club Chelsea een hak zetten’

‘Pikant: José Mourinho wil ex-club Chelsea een hak zetten’
Maandag 07 mei 2018 - 22:31   I  

José Mourinho kent een wisselvallig seizoen bij Manchester United. Volgend seizoen wil de Portugese oefenmeester weer meedoen om de prijzen en The Mancunians kijken nu al uit naar transfers voor komende zomer. Mourinho zou zijn ex-club Chelsea een hak wil zetten door smaakmaker Willian weg te kapen.

Willian en Mourinho hebben een goede relatie en de kans zit er in dat Chelsea volgend seizoen geen Champions League zal spelen. Meerdere sterspelers staan op het punt te vertrekken uit Londen en Mourinho weet alvast wie hij wil vastleggen. The Mirror meldt dat Willian bovenaan het lijstje staat.

De Braziliaanse winger is één van de weinige lichtpuntjes van Chelsea en Mourinho denkt de Braziliaan te kunnen betrekken in een ruildeal. Anthony Martial heeft geen toekomst meer bij Manchester United en mag vertrekken voor een bedrag rond de 50 miljoen euro.

Met dat geld wil Mourinho aldus Willian ophalen bij zijn ex-club Chelsea. Eerder pikte Mourinho de Servische middenvelder Matic ook al weg bij Chelsea, en dat bleek een groot succes. Matic is een sterke kracht op het middenveld en Mourinho hoopt met Willian ook zo’n deal te bereiken.

Poll: Is Willian een goede aankoop voor Manchester United?

TAGS  I  Chelsea  I   Manchester United  I   Mourinho  I   Willian

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024