Jan Mulder beenhard over de situatie bij Standard

Jan Mulder beenhard over de situatie bij Standard
Maandag 07 mei 2018 - 22:38   I  

Naar goede gewoonte is het op maandagavond weer tijd voor Extra Time. Geen extra gasten, maar enkel de analisten in de studio. Ook de toekomst van het sterke Standard werd uitvoerig besproken.

Jan Mulder vindt dat Standard schitterend en aanvallend voetbal speelt. "Onder leiding van een weergaloze Sa Pinto." Maar Mulder komt al snel terug op zijn woorden. "Het zit in Standard alles te verknoeien. Ze kunnen maar niet genieten over iets wat goed is. Of er is een voorzitter die de club wil verpatsen, of ze hebben Sa Pinto die eindelijk een klein beetje op de rails zit, maar nu met Preud’homme staat dat ook weer op het punt van vernieling."

Peter Vandenbempt weet zeker dat de toekomst van Sa Pinto hoogst onzeker is. "Als Standard echt met Sa Pinto door wilde gaan, dan had het dat al vier vijf weken geleden gezegd. De onzekerheid daar is de club toch niet mee gebaat. Het lijkt mij logisch dat Preud'homme volgend seizoen naar Standard gaat", is Vandenbempt duidelijk.

Over Preud'homme is Mulder op zijn beurt beenhard. "Zeer oncollegiaal, dit moet Preud'homme NIET doen!" Op de perconferentie was Standard-coach Sa Pinto ook al niet te spreken over de geruchten van Preud'homme. Ondanks de goede prestaties rommelt het bij Standard Luik.

Poll: Wordt Preud'homme volgend seizoen coach bij Standard?

TAGS  I  Extra Time  I   Vandenbempt

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024