Filip Joos weet het zeker: "Verhaeghe wil hier voordeel uit halen"

Filip Joos weet het zeker:
Maandag 07 mei 2018 - 22:49   I  

De nasleep van de topper en de commotie rond de VAR heeft ook een vervolg gekregen in het wekelijkse praatprogramma Extra Time. Analisten Filip Joos, Jan Mulder, Peter Vandenbempt en Marc Degryse zaten weer rond de tafel om hun mening te uiten.

Club Brugge voorzitter Bart Verhaeghe was genadeloos voor de VAR en vergat even ook ondervoorzitter van de Belgische voetbalbond te zijn. Mulder reageert dan ook verbaasd over de woorden van Verhaeghe. “Hij insinueert hier dat Anderlecht de boel heeft bedot, beïnvloed, omgekocht. Maar wat kan je met scheidsrechters doen?”

Filip Joos heeft op zijn beurt ook zijn mening klaar. “Het is gewoon de overtreffende trap gebruiken, wat Verhaeghe doet. Het is zeggen van, het is zo schandalig, maak het volgende week goed! Hij hoopt dat een volgende grijze fase nu in zijn voordeel zal gaan spelen.”

Peter Vandenbempt komt Mulder bij dat het totaal ongepast was wat Verhaeghe liet optekenen. “Jammer, want buiten dat, had Verhaeghe goede punten.” Vervolgens worden de woorden van Verhaeghe ontkracht door enkele fases waar Club Brugge wel 'geholpen' werd door de videoref.

Poll: Is Verhaeghe zijn boekje buiten gegaan met zijn uitspraken?

TAGS  I  Extra Time  I   Joos  I   Mulder  I   Vandenbempt  I   Club Brugge  I   Anderlecht

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022

woensdag 22 juni 2022