Ophef rond Barcelona-Real Madrid na nieuwe beelden spelerstunnel (Video)

Ophef rond Barcelona-Real Madrid na nieuwe beelden spelerstunnel (Video)
Maandag 07 mei 2018 - 23:56   I  

Het is geen echte Clásico mocht er geen commotie achteraf zijn. Barcelona en Real Madrid speelde in een bitsige partij 2-2 gelijk en achteraf gaf Real-aanvoerder Sergio Ramos ook al aan dat Messi de scheidsrechters onder druk zette in de catacomben. Dit was echter niet het enige opstootje in de spelerstunnel.

Er was ook een vijandige ontmoeting tussen Gerard Pique en Nacho Fernandez tijdens de rust. Nu duiken er beelden op van het Spaanse Marca wat het tweetal exact tegen elkaar heeft gezegd. "Je weet toch dat we de competitie hebben gewonnen ondanks deze 'shitty' beslissingen", zegt Pique vijandig tegen Nacho.

Dit schoot in het verkeerde keelgat van Nacho. "Hoe kan jij klagen terwijl ze ons al 17 keer hebben uitgesloten?" Vervolgens blijft Nacho verbaasd en ziedend achter. Overigens viel Cristiano Ronaldo geblesseerd uit en werd er even gevreesd over deelname aan de Champions League-finale. Coach Zidane vertelde dat het afwachten blijft, maar dat iedereen gewoon aanwezig zal zijn in Kiev.

Poll: Commotie hoort bij Barcelona-Real Madrid?

TAGS  I  Barcelona  I   Real Madrid

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022