Complot tegen Club? Uitspraken krijgen vervelend staartje voor Verhaeghe

Complot tegen Club? Uitspraken krijgen vervelend staartje voor Verhaeghe
Dinsdag 08 mei 2018 - 07:14   I  

Bart Verhaeghe reageerde kort na de tumultueuze topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht erg emotioneel. De voorzitter van blauw-zwart insinueerde op een gegeven moment zelfs een complot tegen zijn ploeg. Uitspraken die nu een vervelend staartje krijgen.

Zo is Gérard Linard, voorzitter van de Belgische Voetbalbond (KBVB), niet te spreken over de uitspraken van ondervoorzitter Verhaeghe. "Ik denk dat Bart vanuit de emotie reageerde, meteen na de match. Ik ken Bart, hij wil graag perfectie in alles. Ik ga weleens met hem praten", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Maar ik kan als bondsvoorzitter vooral niet om het feit heen dat er wekelijks oprispingen zijn over de VAR. Het seizoen is bijna voorbij, maar daarna ga ik met alle betrokkenen praten om te zien wat er allemaal fout loopt. Ik zal spreken met scheidsrechtersbaas Johan Verbist, met Werner Helsen, die gegevens verzamelt voor IFAB (International Football Association Board, dat de spelregels bepaalt, nvdr.), met Frank De Bleeckere en met iedereen die ons kan helpen."

"Ik wil dat er voor volgend seizoen duidelijkheid komt. Er zijn duidelijke regels nodig, een structuur die ons toelaat een einde te maken aan de wekelijkse discussies en aan beslissingen die iedereen enerveren. Het moet weer over voetbal gaan", benadrukt Linard.

Poll: Moet Verhaeghe een berisping krijgen?

TAGS  I  Verhaeghe  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Linard  I   François

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022