Anderlecht-speler compleet vernederd: "Telkens een potje huilen"

Anderlecht-speler compleet vernederd:
Dinsdag 08 mei 2018 - 11:13   I  

Anderlecht staat op 2 punten en doet volop mee voor de titel. Wie dat enkele weken had uitgesproken werd als gek verbannen uit het voetbalmilieu. Dit Anderlecht is niet meer het Anderlecht van enkele weken geleden, want die hadden nooit komen winnen op het veld van Club Brugge.

Aad de Mos neemt enkele spelers van Anderlecht in Het Nieuwsblad onder de loep en ziet een belangrijke rol weggelegd voor Olivier Deschacht. Al had Hein wel gelijk toen hij Deschacht naar de b-kern verwees. Deschacht kan volgens De Mos echt een klein kind zijn.

“Hein had niet helemaal ongelijk toen hij Olivier Deschacht in de B-kern stak. Als het niet gaat zoals Deschacht wil, dan kan hij een kind zijn, hé. Als coach hield ik daar ook niet van: een potje huilen als je een keertje op de bank zit. Neen, liever niet."

Belangrijk

De Mos is wel belangrijk geworden voor het team. "Maar nu staat Deschacht er wel weer als je hem nodig hebt. Hij brengt body in het team en weet perfect wat van hem verwacht wordt. Met zijn ervaring speelt hij een belangrijke rol.”

Poll: Is Deschacht belangrijk voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023