Club Brugge krijgt vlak voor Charleroi heel vervelend nieuws

Club Brugge krijgt vlak voor Charleroi heel vervelend nieuws
Woensdag 09 mei 2018 - 06:19   I  

Club Brugge gaat donderdagavond op bezoek bij Sporting Charleroi, waar het zich graag wil herpakken na een pijnlijke nederlaag in eigen stadion tegen RSC Anderlecht. De voorbereiding op de trip naar 'Het Zwarte Land' verloopt evenwel niet al te best...

Zo staat het nu ook vast: Ivan Leko zal op Mambourg geen beroep kunnen doen op topschutter Abdoulay Diaby. De spits sukkelt sinds zondag met de enkel en geraakt niet speelklaar. Een flinke mokerslag voor Club, dat ook al Anthony Limbombe moet missen.

"De Malinese prijsschutter verliet zondag hinkend het stadion en bleef gisteren ook weg van het trainingsveld. Ook vandaag traint hij niet, waardoor Leko vooraan een vervanger moet aanduiden. Met het ontbreken van Diaby en Limbombe mist Club een karrenvracht aan creativiteit, want het duo is in de Jupiler Pro League samen goed voor 21 goals en 15 assists. Een ferme aderlating dus", schrijft Het Nieuwsblad op woensdag.

Ook kapitein Ruud Vormer is overigens onzeker voor de match tegen Charleroi"Alsof de duivel er mee gemoeid is, stond er gisteren ook nog een klein vraagteken achter de naam van Ruud Vormer. Hij hield het uit voorzorg bij rondjes lopen. Vandaag op training moet blijken of hij morgen kan spelen, maar de aanvoerder zal er naar alle waarschijnlijkheid alles aan doen om te kunnen spelen op Charleroi. Raakt hij toch niet fit, dan maakt Clasie nog eens zijn opwachting in de basis", klinkt het nog in de krant.

Poll: Gaat Club Brugge winnen op Charleroi?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Diaby  I  Limbombe  I  Vormer

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024