'Club Brugge onderhandelt met deze eersteklasser over transfer'

'Club Brugge onderhandelt met deze eersteklasser over transfer'
Woensdag 09 mei 2018 - 08:36   I  

Sander Coopman verdedigt ook dit seizoen de kleuren van Zulte Waregem, maar de aanvallende middenvelder ligt tot nader order wel nog steeds onder contract bij Club Brugge. Toch heeft het er alle schijn van dat blauw-zwart zijn jeugdproduct in het tussenseizoen definitief van de hand zal doen.

Zulte Waregem huurt Coopman momenteel voor het tweede jaar op rij. De nieuwe deal met Club Brugge is evenwel geen goedkope. "Een huurprijs van 450.000 euro, exclusief het spelersloon dat Club Brugge, op de wedstrijdpremies na, verder betaalde, met ook nog een fikse ‘vergoeding’ van 700.000 à 1 miljoen euro als Francky Dury hem tegen blauw-zwart zou opstellen", weet Sport/Voetbalmagazine.

Volgend seizoen nog eens zo'n huurovereenkomst, dat is uitgesloten voor Zulte WaregemEssevee wil Coopman straks definitief naar de Gaverbeek halen. Ook de speler zelf wil graag blijven, want hij beseft dat basisspeler worden bij Club Brugge niet evident is.

Over de transferprijs moeten beide clubs wel nog onderhandelen. "We willen zeker een investering doen, maar aan de juiste prijs’, benadrukt algemeen manager Eddy Cordier.

Poll: Moet Coopman volgend seizoen zijn kans krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Coopman  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Cordier

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024