'Leko moet puzzelen, maar kiest voor deze opstelling tegen Charleroi'

'Leko moet puzzelen, maar kiest voor deze opstelling tegen Charleroi'
Woensdag 09 mei 2018 - 09:44   I  

Club Brugge heeft enkele dagen de tijd gekregen om zich te herstellen van de thuisnederlaag tegen RSC Anderlecht, maar donderdagavond moet het bewijzen dat de knop is omgedraaid. Op het veld van Sporting Charleroi gaat Club Brugge op zoek naar drie belangrijke punten.

In aanloop naar de wedstrijd heeft trainer Ivan Leko echter heel wat zorgen. Zo is Anthony Limbombe out, kan ook Abdoulay Diaby al zeker niet in actie komen en staat er zelfs nog een vraagteken achter aanvoerder Ruud Vormer - al zal die er álles aan doen om donderdag in actie te komen.

Brandon Mechele, die zondag na een duel met Lukasz Teodorczyk tegen de reclameborden vloog, raakt tijdig opgelapt voor het duel met Charleroi. De verdediger kampte met een verstuiking van het jukbeen en speelt daarom wellicht met een masker.

Eén ding is duidelijk: Leko zal toch wat moeten sleutelen aan zijn opstelling. Limbombe wordt op de linkerflank opnieuw vervangen door Krépin Diatta, terwijl de Kroaat voorin wellicht kiest voor Emmanuel Dennis. Die zou volgens Het Nieuwsblad de voorkeur krijgen op Lior Refaelov - toch meer een aanvallende middenvelder dan een spits. Het Laatste Nieuws is echter van mening dat Rafa toch zal spelen. We zijn geneigd om te geloven dat Dennis uiteindelijk de voorkeur zal krijgen, al blijft het afwachten. Mocht Vormer niet fit genoeg zijn, komt Jordy Clasie in de ploeg.

De vermoedelijke opstelling van Club Brugge:

Gabulov - Poulain, Mechele, Denswil - Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, Diatta - Wesley, Dennis.

Poll: Wie zou jij in de spits naast Wesley zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vormer  I  Mechele  I  Diaby  I  Dennis  I  Refaelov  I  Clasie  I  Leko  I  Charleroi

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024