Dit bedrag betaalt Racing Genk aan Standard voor Ndongala

Dit bedrag betaalt Racing Genk aan Standard voor Ndongala
Woensdag 09 mei 2018 - 13:31   I  

Op de solden is het nog even wachten, maar dat heeft Philippe Clement niet tegengehouden om al wat te gaan shoppen in Luik. De voorbereidingen voor volgend seizoen zijn dus al begonnen in Limburg, want gisteren nam Genk Ndongala definitief over van Standard.

De kleine vinnige speler speelde al op huurbasis bij de Limburgers en maakte daar voldoende indruk op het bestuur en op trainer Clement. Racing Genk is na Charleroi, AA Gent en Standard al de vierde club voor Ndongala.

Ndongala tekende een contract voor 3 seizoenen in Limburg, waar hij zijn carrière hopelijk een nieuwe boost kan geven. Met de definitieve overgang van Ndongala naar Genk is een bedrag van 1,3 miljoen gemoeid. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Clement tevreden

Clement is alvast tevreden over de nieuwe aanwinst. "Dieumerci heeft het rendement gebracht dat we verwacht hadden", duidt Clement de beslissing. "Hij heeft ook aangegeven dat hij hier heel graag is en dat het van zijn periode in Charleroi geleden is dat hij zich nog ergens zo goed gevoeld heeft. En wij zijn ervan overtuigd dat er nog een bepaalde progressiemarge op zit." 

Poll: Is hij dat bedrag waard?

TAGS  I  RC Genk  I  Clement  I  Standard  I  Ndongala

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024