Celtic neemt drastische beslissing over Charly Musonda

Celtic neemt drastische beslissing over Charly Musonda
Woensdag 09 mei 2018 - 17:24   I  

Hij had er zo hard naar uitgekeken, zijn avontuur bij Celtic. Hij zou de grote ster worden van de Schotse kampioen en iedereen in Chelsea laten zien dat hij wel degelijk een basisspeler kan zijn op het hoogste niveau.

Dat avontuur kent nu een vroegtijdig einde. De jonge Belg werd normaal ook volgend seizoen nog gehuurd van Chelsea, maar de Schotten maken daar vroegtijdig een einde aan. Volgend seizoen hoeft Musonda dan ook niet meer naar Celtic Park te komen. Dat weet Het Nieuwsblad.

In oktober wordt hij 22 en in totaal heeft hij 38 wedstrijden gespeeld op het hoogste niveau waarvan dan nog eens 20 als invaller. Erg magere cijfers voor 'het grootste talent van België'. Musonda mocht het bij heel wat clubs proberen, maar nergens lukte het dus voor hem.

Wat nu?

De vraag is dan ook wat er nu met Charly Musonda moet gebeuren. Al jaren lang wordt hij bestempeld als het grootste Belgische talent, maar zijn carrière geraakt maar niet van de grond. Integendeel zelfs, dat hij nu niet eens in zijn huurperiode in Glasgow mag afmaken is wel erg opvallend. Misschien kan een terugkeer naar België helpen, al lijkt dat geen gemakkelijke opdracht te gaan worden.

Poll: Moet Musonda terugkeren naar België?

TAGS  I  Celtic  I  Musonda  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024