De Mos weet het zeker, dit moet Standard met Preud’homme doen

De Mos weet het zeker, dit moet Standard met Preud’homme doen
Donderdag 10 mei 2018 - 11:48   I  

Ondanks de goede prestaties van Sa Pinto en Standard in play-off 1 rommelt het bij de club. Achter de schermen zou het bestuur bezig zijn met Michel Preud’homme en de succescoach zal de plaats van Sa Pinto komen inpikken. Aad De Mos heeft zo zijn vragen bij de aanpak van de Rouches.

Volgens De Mos moet Standard Preud’homme als technisch directeur aanstellen. “De vraag is: is het verstandig om Preud’homme te halen als Standard tweede wordt en ze Champions League halen? Het zou wel verstandig zijn als Michel technisch directeur zou worden en Sá Pinto trainer blijft”, vertelt De Mos tegenover Sport/Voetbalmagazine.

“Maar ik zou een jaar wachten. Sá Pinto weet zijn spelers wel te raken, heeft een goeie veldbezetting. Zijn principes bevallen me. als er bij onze tv-zender in Nederland in het aanbod een match van Standard zit, pak ik hem. Die stopper, die is ongelofelijk. Edmilson verbaast me, na STVV had ik dit niet van hem verwacht. Van Mehdi Carcela wist je dat hij dit kon. Maar bij die doelman denk ik soms wel eens: ben jij de keeper van Mexico?”

Poll: Heeft Aad De Mos gelijk over Preud'homme?

TAGS  I  Aad De Mos  I  Standard  I  Anderlecht

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023