Ivan Leko reageert "harteloos" op beslissing Vanaken

Ivan Leko reageert
Donderdag 10 mei 2018 - 17:52   I  

Club Brugge moet winnen op het veld van Charleroi wil het een goede stap naar de titel zetten. Standard won op het Astridpark van Anderlecht en ademt in de nek van blauw-zwart. De opstellingen zijn intussen bekend en Ivan Leko heeft sterkhouder Vanaken een plaatsje op de bank gegeven.

Ivan Leko zelf spreekt van een tactische verandering. “Ik moet zien wat het beste is voor de ploeg momenteel. En de ploeg die er nu staat is de beste. Ik heb een open en goede communicatie met Vanaken.”

Jan Mulder begrijpt niets van de beslissing van Leko “Zo’n titularis buiten de ploeg laten?” begint Mulder tijdens Play Sports Live. “Als ik Vanaken was zou ik ongelooflijk kwaad zijn.” Ook Jacky Mathijssen snapt de beslissing van de Kroaat niet. “Het is toch een speler die verwezenlijkt heeft dat Club Brugge daar vanboven staat momenteel."

Harteloos

Rick De Leeuw stelt dan weer vragen bij de communicatie van Leko. “Harteloos!”, roept De Leeuw. “Even rustig vertellen dat je beste ploeg speelt, daar hoort Vanaken dus duidelijk niet bij”, besluit de Nederlander. “Hoe kan je nu weten dat die spelers beter gaan presteren?” besluit Mulder dan weer op Play Sports.

Poll: Ivan Leko heeft gelijk om Vanaken op de bank te zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Leko  I  Vanaken

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024