De Vlieger maakt Vanhaezebrouck af: "Dit is het toppunt van zieligheid"

De Vlieger maakt Vanhaezebrouck af:
Donderdag 10 mei 2018 - 23:38   I  

RSC Anderlecht verloor donderdagnamiddag met 1-3 van Standard. Ricardo Sa Pinto was van mening dat zijn ploeg de zege verdiende, maar daar was Hein Vanhaezebrouck het niet mee eens. Vanhaezebrouck haalde uit naar Sa Pinto, maar kreeg niet veel later zelf kritiek van analist Geert De Vlieger.

“Alles wat Sa Pinto vertelt is waarheid, zeker? Daar word je veel wijzer van, van die vent”, aldus een cynische Vanhaezebrouck. “Als hij kampioen speelt, en de beker gewonnen heeft, gaat hij toch weg zijn, want ze willen toch iemand anders. Het zijn zijn laatste woorden. Nog twee weken...”

De Vlieger kon zijn oren niet geloven toen hij Vanhaezebrouck bezig hoorde. "Het toppunt van zieligheid noem ik zoiets. Dit slaat werkelijk nergens op. Als je je een beetje een waardige verliezer toont, kan je het nog over bepaalde zaken hebben, maar zeker niet op deze manier", aldus De Vlieger in Sports Late Night.

"Het blijft toch een collega-coach waar je over praat. Dit is echt beneden alle peil", ging De Vlieger nog verder. "Dat hij gelijk heeft? Daar gaat het niet om. Vanhaezebrouck moet zich niet op deze manier uitlaten over een collega. Zo praat je niet over een andere trainer."

Poll: Heeft De Vlieger gelijk?

TAGS  I  De Vlieger  I  Vanhaezebrouck  I  Sa Pinto  I  Anderlecht  I  Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024