'Marc Brys verlaat Beerschot Wilrijk voor deze club uit 1A'

'Marc Brys verlaat Beerschot Wilrijk voor deze club uit 1A'
Vrijdag 11 mei 2018 - 06:05   I  

Het is al wat geweest met de trainers in eerste klasse. Er werd al snel in het seizoen een trainerscarrousel op gang getrokken en die is nog steeds aan het draaien. Ook nu is er nog steeds geen einde aan gekomen. Zo lijkt Marc Brys de volgende in de rij.

Brys hernieuwde zijn liefde in oktober nog met een nieuw contract en ondanks interesse van onder andere KV Kortrijk en KV Mechelen bleef de trainer gewoon op het Kiel. Daar zou nu toch verandering in komen, want volgens Het Nieuwsblad staat Brys op het punt om Beerschot Wilrijk in te ruilen voor STVV.

'Sint-Truiden had enkele weken geleden officieel bekendgemaakt dat het niet verder zou gaan met Jonas De Roeck, ondanks diens meer dan degelijke debuutseizoen op het hoogste niveau. Sindsdien tastten de Kanaries de markt af en al snel hadden ze in Limburg hun zinnen gezet op Marc Brys. Die leek aanvankelijk moeilijk te verleiden om Beerschot Wilrijk te verlaten voor een andere Belgische club, maar volgens onze bronnen zou hij nu toch overstag gegaan zijn.'

Poll: Is Brys een goede keuze van STVV?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  STVV  I  Brys

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024