Matchwinnaar Standard is duidelijk: "Ik wil blijven!"

Matchwinnaar Standard is duidelijk:
Vrijdag 11 mei 2018 - 06:33   I  

Standard won gisteren met 1-3 op het veld van Anderlecht. Daardoor wipt het over paars-wit naar de tweede plaats en kan het bij winst zondag tegen Club Brugge een laatste gooi doen naar de titel. Anderlecht blijft dan weer achter met een kater.

Edmilson en Carcela waren gisteren alweer uitmuntend in het Astridpark. Beide heren zorgden er samen voor dat Anderlecht die tweede plek moest afstaan. Het zijn wellicht dé spelers van play-off 1. Edmilson door zijn straffe cijfers, Carcela door zijn acties en zijn aanwezigheid.

Ook gisteren was de kleine Marokkaanse dribbelaar een gesel voor de defensie van Anderlecht. Na de wedstrijd was Carcela dan ook erg tevreden en droomde hij zelfs van ietsje meer. "Op het moment dat ik hier tekende, zat dit scenario al in een hoekje van mijn hoofd", verklapte Mehdi Carcela (28) na de zege aan Het Laatste Nieuws. "Ik wist dat dit kon gebeuren. We hebben bewezen dat niets ons kan stoppen."

Toekomst

Over zijn toekomst was Carcela, die gehuurd wordt door Standard van Granada, duidelijk. "Bij Standard blijven zou goed zijn. Ik voel me goed hier. Het is een beslissing tussen mij en de club. Maar in mijn hoofd ben ik bij Standard." 

Poll: Blijft Carcela nog een tijdje bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  Carcela

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024