Degryse begrijpt niets van beslissing AA Gent: "Dat is niet te verklaren"

Degryse begrijpt niets van beslissing AA Gent:
Vrijdag 11 mei 2018 - 09:16   I  

AA Gent begon fantastisch aan de play-offs, maar daarna ging het helemaal in de dalende lijn. Vanderhaeghe kreeg zijn ploeg niet meer op sleeptouw, al kon Gent gisteren wel een puntje rapen op het veld van Racing Genk.

Enkele dagen eerder had Gent nog afscheid genomen van Bernd Thijs. Een vreemde beslissing, vindt Marc Degryse. "Dat is eigenlijk niet te verklaren. Zo kort voor het einde van het seizoen gaan ze iemand met de vinger wijzen. Daar komt het toch op neer, want ze hebben allebei geen verklaring gegeven. Maar dat zal niet zijn omdat ze vinden dat je fantastisch werk hebt geleverd natuurlijk", aldus Degryse in Sports Late Night.

Ook Geert De Vlieger vond de beslissing vreemd. "Om zo een club-icoon op te offeren om een signaal te geven, dat vind ik toch bizar." Ook Degryse denkt niet dat met die beslissing de spelersgroep plots scherper voor de dag zal komen. "Ik weet niet of je met het ontslag van een T3 de boel op scherp kan krijgen."

Reactie Thijs

Thijs reageerde eerder al op zijn ontslag. Hij vond het ontslag oneerlijk. “Ik vind het jammer en niet correct dat ik als oorzaak word aangeduid van de mindere resultaten of van een probleem dat er zou zijn met de spelersgroep of de technische staf. Desalniettemin kan ik terugblikken op een lange en positieve periode bij AA Gent en wens ik de fans en iedereen bij de club te bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren."

Poll: Snap jij die beslissing?

TAGS  I  AA Gent  I  Thijs

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024