'Daarom kiest Venanzi toch voor Preud'homme binnenkort'

'Daarom kiest Venanzi toch voor Preud'homme binnenkort'
Vrijdag 11 mei 2018 - 10:47   I  

Sa Pinto heeft een heel seizoen op de zenuwen gewerkt van heel wat journalisten, analisten en voetbalfans. Toch gunt niemand hem na ijzersterke play-offs een afscheid in mineur. Het lijkt haast onvoorstelbaar, maar Standard zal wel degelijk afscheid nemen van de Portugees.

Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws zag dat Standard gisteren op een diefje won van Anderlecht. Standard is volgens hem niet de beste, maar wel de meest efficiënte ploeg van play-off 1. De hand van Sa Pinto is te weinig merkbaar en net daarom heeft Venanzi weinig vertrouwen in de huidige trainer van Standard.

"Eén van de redenen waarom Bruno Venanzi straks Ricardo Sá Pinto vervangt door Michel Preud'homme is omdat de voorzitter niet de hand van zijn trainer ziet in de ploeg. 'Dan kan evengoed ik op de bank gaan zitten', redeneert Venanzi", aldus Keygnaert in Het Laatste Nieuws.

Een mooi afscheid

Volgens Keygnaert wordt het nu zondag dus de laatste wedstrijd voor Sa Pinto op Sclessin. Een vreemd afscheid na een al even vreemde passage. "Wat rest, is Ricardo Sá Pinto zondag in zijn laatste wedstrijd op Sclessin 'un grand au revoir' bezorgen", besluit hij.

Poll: Zou jij Sa Pinto na dit seizoen vervangen door Preud'homme?

TAGS  I  Standard  I  Sa Pinto  I  Preud'homme

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024