Carcela droomt van meer dan Standard en heeft andere prioriteiten

Carcela droomt van meer dan Standard en heeft andere prioriteiten
Vrijdag 11 mei 2018 - 11:25   I  

Standard won met 1-3 op het veld van Anderlecht en is aan een indrukwekkende reeks bezig. De Rouches spelen een uitstekende play-off en enkele spelers zijn een dragende kracht voor de Luikse club. Zo ook Mehdi Carcela. De Marokkaans-Spaanse Belg is in uitstekende doen en dribbelt als een tornado door play-off 1.

Maar Carcela is ook een harde werker voor de ploeg. “Het klopt dat ik harder werk voor de ploeg dan in mijn eerste periode hier. Ik ben volwassener en meer een leider”, laat hij weten tegenover Het Nieuwsblad.

Carcela wordt momenteel gehuurd van het Spaanse Granada maar met Champions League-voetbal in het vooruitzicht is een langer verblijf zeker een mogelijkheid. Standard heeft een aankoopoptie voor 2,5 miljoen euro. “Standard zal moeten betalen, maar ik denk dat we tot een vergelijk kunnen komen. Ik voel me alleszins goed hier. Maar eerst zijn er andere prioriteiten.”

WK in Rusland

Marokko heeft zich voor het eerst in 20 jaar nog eens kunnen plaatsen voor het Wereldkampioenschap en Carcela doet er alles aan om daar bij te zijn. “Ik doe er alles aan om erbij te zijn. Het zou een droom voor me zijn om een WK te spelen. Het is 20 jaar geleden dat Marokko er nog eens bij was. Zulke kansen krijg je niet vaak.”

Poll: Blijft Carcela ook volgend seizoen bij Standard?

TAGS  I  Carcela  I  Standard  I  Marokko

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024